Cerdanya s'ha despertat aquest dimecres amb un paisatge ben blanc. Una nevada de primavera que ha deixat uns 8cm al fons de la vall. La baixada de les temperatures d'aquest inici de setmana han acabat amb un episodi de neu a la nit i s'espera que en puguin venir més en les properes hores.
La neu ha emblanquinat prats, teulats i camins, però no ha causat cap complicació a les carreteres, que aquests dies estan pràcticament buides degut a la situació actual. Molts han aprofitat aquest dimecres de confinament per fotografiar i compartir a les xarxes el paisatge que veien des de casa.
La nevada ha estat més abundant a cotes altes. Un fet que hagués estat molt ben rebut a les estacions d'esquí, ja que les hagués ajudat a arribar a Setmana Santa amb bones condicions. Paradoxalment, les pistes presenten, doncs, un aspecte immillorable, malgrat estar tancades per la situació de pandèmia del nou coronavirus.
A banda dels paisatges de postal, l'altra cara positiva de tot plegat és que la neu ajudarà a augmentar els recursos hídrics de la comarca.