Els recordem que els desplaçaments i sortir de casa està totalment prohibit exceptuant casos de necessitat com compra d’aliments, medicaments o feines presencials que no han estat incorporades al confinament.
En aquest sentit, també els recordem que els transport públic ha reduït les seves freqüències i només s’ha d’utilitzar en casos estrictament necessaris i permesos pel confinament.
Precisament pel que fa a la línia de ferrocarril Lleida-La Pobla de Segur, la demanda dels usuaris ha baixat un 80% i Ferrocarrils de la Generalitat va reduir a dissabte passat les freqüències al 50%. Cal recordar que en el cas del tram Balaguer-La Pobla, per les afectacions del temporal Glòria aquest servei es desenvolupa via autobús, el qual segueix les mateixes restriccions de mobilitat que els trens.
També es demana seguir les mesures higièniques com per exemple no tocar les botoneres, ja que els propis maquinistes obren i tanquen les portes.