Des de fa dies que diversos equipaments públics de Tremp i voltants estant preparats per ser utilitzats com a centres d’acollida de pacients en el cas que l’Hospital comarcal del Pallars ho sol·liciti, ja sigui per manca de llits al centres hospitalari o per seguretat. Es tracta de l’alberg del Pallars Leon Sorando i d’espais a l’Acadèmia general bàsica de Suboficials de Talarn.

Tots dos equipaments es troben perfectament preparats des de fa dies i cal tenir en compte que són espais que ja acullen de per sí pernoctacions en grans volums, de manera que la logística per acollir pacients és força assequible.
Cal tenir en compte que el darrer comunicat del departament de Salut al tancament d’aquesta edició de l’informatiu confirmava 16 casos positius de Covid-19 ingressats a l’Hospital comarcal del Pallars. Hospital que diumenge ja va traslladar per prevenció els seus pacients de llarga estada a l’hotel Alegret de Tremp.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, alcaldessa de Tremp