El grup de CUP a La Seu d'Urgell demana una moratòria en el pagament de lloguers. Aquesta és una de les noves mesures que planteja el grup municipal davant la crisi derivada del coronavirus. Expliquen que des d'esclat de la crisi, s'han posat a disposició del govern municipal, tanmateix, assenyalen que cal evitar que els veïns i veïnes paguin les conseqüències que se'n deriven. Pel que consideren que calen mesures complementàries de caràcter social mentre estigui en vigor el confinament o bé per qualsevol altre hipotètic confinament futur.

Així mateix, insisteixen en el proveïment d'aliments bàsics, una rebaixa en les taxes i oferir assessorament laboral. A més, plantegen el seguiment de l'evolució de col•lectius vulnerables.

També proposen posar a disposició de la salut pública tots els serveis de la sanitat privada que hi ha a la ciutat. Cal posar els seus espais i professionals privats a treballar dins l'organització de la salut pública a la Seu i comarca.

Parlen al vídeo: XÈNIA ANTONA, REGIDORA LA CUP LA SEU