El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores a la demarcació de Lleida han mort 3 persones per coronavirus i ja són 8 les víctimes per la pandèmia a la regió sanitària. Entre les víctimes hi ha el primer cas positiu detectat a l'hospital de La Seu d'Urgell el 13 de març. El pacient va ser traslladat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida per patologies prèvies.
En el tancament de l'edició d'aquest informatiu, a la Fundació Sant Hospital de La Seu d'Urgell hi ha confirmat una persona infectada per covid-19. El pacient es troba estable i a planta. I dos casos positius per coronavirus que s'han derivat a altres centres hospitalaris per empitjorament, un a Andorra i l'altre a Lleida.
I, a la capital alt urgellenca hi ha una quarantena de persones en aïllament domiciliari.