La Cerdanya Film Commission ha volgut posar el seu granet de sorra per fer més lleugera la situació actual. Per això la impulsat la iniciativa “Ens quedem a casa... però amb cinema”. L'entitat ha dissenyat una pàgina al seu web amb una retrospectiva en línia de curtmetratges en obert. Així, s'hi poden veure films històrics premiats al certamen i també altres propostes.

De moment, estan disponibles dues retrospectives: una de curtmetratges procedents de Kimuak – Euskadi Film Laburrak i una dels premiats històrics del Cerdanya Film Festival. A mesura que els creadors vagin enviant els seus films, els aniran pujant a la pàgina.

Per altra banda, l'entitat treballa en la planificació i organització de l'edició del festival d'enguany, previst per la setmana de l'1 al 9 d'agost. Continua obert el període de recepció de films a concurs fins al 22 de maig. Tot i això, i davant la situació actual, des de la Cerdanya Film Commission han explicat que estan estudiant diverses opcions, inclosa la suspensió si calgués del festival.

cerdanyafilmfestival.cat

Parlen al vídeo: JORDI FORCADA, DIRECTOR CERDANYA FILM COMMISSION