Aquest dilluns s'han confirmat tres nous casos de pacients que han donat positiu al nou coronavirus a Cerdanya, els quals s'afegeixen al primer cas confirmat la setmana passada. En total, doncs, ara mateix hi ha quatre casos de diferent gravetat.
D'aquests quatre, tres s'han detectat a l'hospital de Cerdanya i un al centre d'Atenció Primària de la Fundació Hospital de Puigcerdà. Des del centre sanitari transfronterer han informat a aquest mitjà que ara mateix tenen una dona de 72 anys ingressada a planta que evoluciona favorablement. L'altre nou cas és un home de 62 anys que diumenge va ser traslladat a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Aquest darrer pacient va estar en contacte amb el primer cas confirmat a Cerdanya dimecres passat: un home de 53 anys que va ser traslladat a l'hospital Althaia de Manresa. El quart positiu, com hem dit, s'ha detectat al CAP de Puigcerdà i no ha requerit ingrés.
Pel que fa als rumors de possibles casos positius de coronavirus a la residència sociosanitària i en una gasolinera de la vila, des de l'ajuntament han desmentit aquests rumors i han recordat que cal informar-se a través de canals oficials i evitar fer córrer informacions falses que només creen alarma social.