L’Ajuntament de Puigcerdà i la Fundació Hospital de Puigcerdà (FHP) reobriran la segona planta de l’antic hospital de la plaça Santa Maria per fer front al Covid-19. En els propers dies, s'habilitarà l'espai, que comptarà amb una capacitat de 26 llits per atendre els pacients prèviament avaluats i derivats de l’Hospital Cerdanya que siguin casos positius de coronavirus. Segons han explicat, la mesura té quatre objectius.

Recordem que l'hospital antic va tancar la planta d'hospitalització d'aguts al setembre del 2014, quan es va efectuar el trasllat de la Unitat a l'hospital de Cerdanya.
Si bé no s'ha concretat quan es podria reobrir la segona planta, des del consistori han explicat que ja s'hi està treballant i que esperen fer-ho en els propers dies.
Des de l'ajuntament han volgut remarcar l’enorme esforç que està fent el personal de la Fundació i tots els treballadors de l’àmbit salut, i ha explicat que en aquests moments la Fundació Hospital de Puigcerdà també disposa d’una ambulància per a trasllats.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ