2 casos positius de coronavirus a la Fundació Sant Hospital de La Seu d'Urgell. Aquest cap de setmana han ingressat dos afectats per covid-19. Els pacients es troben estables i a planta. L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, ha comunicat que hi ha 3 malalts més pendents de resultat, i precisa que un dels possibles positius és força jove.
Així mateix, una vintena de veïns i veïnes de la ciutat estan en aïllament als seus domicilis, tres dels quals amb infecció confirmada per coronavirus. El batlle alt urgellenc ha explicat que tots ells es troben bé.
Des d'aquest diumenge la Fundació Sant Hospital disposa de 7 noves places hospitalàries repartides en 4 habitacions més. La decisió d'ampliar els espais del centre hospitalari per atendre malalts per covid-19, ja va començar divendres amb trasllat a l'edifici del Seminari Conciliar de 18 usuaris de la residència assistida i de la unitat sociosanitària de la Fundació Sant Hospital. Una mesura que també pretén minimitzar el risc de contagi per coronavirus entre el col•Lectiu de persones més vulnerables.