Bellver de Cerdanya també ha adoptat mesures de prevenció davant la crisi sanitària i econòmica que s'està produint. Per tal de fer costat a les famílies, l'ajuntament no passarà els rebuts ni de la llar d'infants el Rovelló ni de la residència de gent gran Sant Roc. Ha suspès, doncs, les quotes fins a nou avís.
Així, mateix, l'equip de govern suspèn els terminis administratius fins que finalitzi l’estat d’alarma.
Pel que fa a nivell social, s'està duent a terme un seguiment a la gent gran que viu al municipi i se'ls ofereix assistència si ho requereixen. A més, i com la resta de poblacions, s'han tancat parcs, jardins, espais lúdics i totes les instal·lacions municipals per evitar-ne el seu ús. El treball administratiu, doncs, es fa a porta tancada.
L'ajuntament de Bellver fa també difusió de les informacions referents a l’actualitat sobre el Covid-19 a través de cartells, xarxes socials i web municipal.
Pel que fa a l'àmbit de la cultura i l'esport, les activitats programades han quedat suspeses, com ara la cursa La Ceretana, que havia de tenir lloc l'11 d'abril.