8 pacients de l’Hospital comarcal del Pallars de llarga estada, en règim sociosanitari, es troben instal·lats des d’aquest cap de setmana a l’hotel Alegret de Tremp. Es tracta d’una mesura preventiva i segueixen rebent allí tots els tractaments i atencions necessàries igual que es feia a l’hospital.

Des de l’Ajuntament se’ls facilita el transport d’aliments, bugaderia i medicaments.

També s’ha acordonat tot l’exterior de l’hotel tan per deixar lliures les places d’aparcament i facilitar que el transport que hi arriba constantment sigui més àgil com per evitar al màxim el pas de vianants per la zona pròxima.
Tan des del centre hospitalari com des de l’ajuntament es remarca que el trasllat d’aquests pacient és una mesura preventiva en 2 sentits: la seva protecció i deixar espai buit a l’hospital per si fos necessari.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP