A partir d'aquest divendres i fins a nou avís, queden restringides les visites a l'hospital de Cerdanya. És una de les mesures més recents que ha adoptat el centre sanitari per evitar la propagació del covid-19.
Així, doncs, cap familiar o amic podrà visitar els pacients ingressats a excepció dels pares o mares no progenitors en els parts de nadons i els ingressos amb menors o persones amb algun tipus de discapacitat. En aquests casos, Admissions emetrà un permís personalitzat per a un únic acompanyant.
Des del centre sanitari transfronterer apel·len a la responsabilitat col·lectiva i agraeixen la col·laboració dels veïns i veïnes.
Recordem que, des de l'inici de l'episodi, la residència sociosanitària de Puigcerdà també té restringides les visites externes i s'han suspès totes les activitats fora de les instal·lacions. Les famílies contacten amb els residents per telèfon o fent videotrucades.
Les autoritats sanitàries recorden que només quedant-nos a casa es podrà frenar la propagació del virus.