La situació que es viu actualment davant l'amenaça del coronavirus té i tindrà un impacte negatiu en l'economia. A Cerdanya, comerciants, restauradors i hotelers han hagut de tancar els seus negocis i molts no saben com faran front a les despeses. Pel que fa als hotels, han vist anul·lar la majoria de les reserves que tenien per aquests dies i han les han traslladat per més endavant si els clients ho han demanat.

A pocs dies de començar la Setmana Santa, els hotelers es mostren pessimistes i alguns ja la donen per perduda. Confien, però, en tenir uns mesos de maig i juny amb forces reserves.

Setmana Santa acostuma a ser un dels períodes amb força ocupació a Cerdanya, sobretot si cau a principis d'abril, ja que molts aprofiten per fer les últimes baixades de la temporada d'esquí. Així, doncs, tot fa pensar que serà una Setmana Santa atípica amb pocs visitants arreu.

Parlen al vídeo: MÒNICA ISERN, MEMBRE ASSOCIACIÓ HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA