La pandèmia del coronavirus ha causat la primera víctima mortal al Pirineu. Es tracta d’un veí d'Oliana i amb patologies prèvies. L'home dins el col•lectiu de risc, estava ingressat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. La família ha explicat a Pirineus TV que el padrí hauria contret el covid-19 al centre hospitalari.
Les últimes dades facilitades pel departament de salut prèvies al tancament de l'edició d’aquest informatiu, confirmen 51 persones contagiades. 10 casos positius més que el dia anterior. De la cinquantena de contagiats, 16 es troben ingressats en centres hospitalaris. Entre ells 2 persones ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, i 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya. Els tres pacients estan estables.
D'altra banda, 131 professionals sanitaris de totes les línies assistencials es troben en aïllament domiciliari. El Departament de Salut demana que es faci un ús responsable del sistema sanitari per no col•lapsar-lo i garantir que les persones que ho necessitin puguin tenir accés a l'assistència.