Des d’aquest dimecres les oficines de l’Ajuntament de Tremp estan pràcticament buides. Des del departament d’informàtica i noves tecnologies han configurat tot el sistema perquè els treballadors puguin desenvolupar la seva feina de forma còmoda i sense restriccions des de casa. Tots els departaments, exceptuant brigada i policia, faran teletreball.

La idea és que a partir de la setmana que ve es puguin fer torns perquè només es faci atenció telefònica des de l’edifici de l’ajuntament.

Des de fa temps que l’Ajuntament de Tremp ja treballa amb l’administració electrònica, fet que fa que no es necessiti expedients amb paper i que, amb les mesures de seguretat pertinents, els treballadors hi puguin accedir via telemàtica. També la majoria de tràmits, el ciutadà els pot fer a través del web.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP