L'Ajuntament de La Seu d'Urgell ha aplicat mesures al servei de recollida d'escombraries davant la situació de crisi sanitària. Es redueix de la recollida de residus orgànics i de resta. Els contenidors marrons només es buidaran els dimarts, dijous i dissabte.
També recomanen no deixar les bosses ni cap altre residu a terra o sobre el contenidor. Avisen que sinó hi haurà sancions. A més, es demana als veïns i veïnes que es retin les mans de seguida després de llençar les seves bosses, atès que en tocar el contenidor hi ha la possibilitat de contaminar-se.
Per la seva banda, el consistori de Coll de Nargó intenta mantenir el servei de recollida d'escombraries davant l'estat d'alarma.

La deixalleria de La Seu d'Urgell està tancada i s'ha anul•lat el servei de recollida d'andròmines.

Els batlles alt urgellencs insisteixen que tothom es quedi a casa, per frenar el coronavirus.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE DE COLL DE NARGÓ