Davant la situació actual, un grup de joves de Cerdanya ha creat una xarxa de suport mutu, amb l'objectiu d'ajudar a aquelles persones que ho necessitin. Els nois i noies ofereixen fer la compra, passejar els animals de companyia o assessorament laboral a aquells veïns i veïnes que, pel motiu que sigui, no poden sortir de casa o tenen dubtes pel que fa els seus llocs de feina. Des de l'agrupació han vist necessari posar en marxa la iniciativa per arribar allà on no ho fan els ajuntaments o altres institucions.

La iniciativa l'ha impulsat una quinzena de joves que formen part de l'Assemblea de Cerdanya, tot i que en les últimes hores s'hi han afegit d'altres amb ganes de col·laborar.
Mentre es presti l'ajut, els joves prendran les mesures recomanades per evitar els contagis, sobretot entre els col·lectius més vulnerables.
Des de l'agrupació demanen que se'ls contacti a través de les xarxes socials o bé, al correu ajcerdanya@protonmail.com

Parlen al vídeo: MARCEL SANGENÍS, MEMBRE XARXA SUPORT MUTU CERDANYA