El consell comarcal del Pallars Jussà pren mesures excepcionals per garantir l’atenció a les persones davant l’impacte del coronavirus Covid-19. S’ha reduït la presència de personal a l’edifici del consell comarcal però s’ha tingut especial cura en garantir l’atenció dels serveis socials, sobretot en casos d’urgència.

Els treballadors dels diferents departaments que no és imprescindible una presència física per treballar, ho fan de forma telemàtica, i al consell hi ha atenció telefònica.

El servei de recollida de residus segueix en marxa, i es dona el servei des de les 5 de la matinada fins a les 10 del matí.
En paral•lel a aquestes mesures, la comissió permanent del Consell Comarcal, formada pel President, els dos Vicepresidents i el gerent, es reuneix cada dimarts per tal de fer seguiment de la situació.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ