Confirmat el primer cas de coronavirus a Cerdanya. Es tracta d'un home de 53 anys i veí de Puigcerdà que ha donat positiu al test que li han realitzat a l'Hospital transfronterer. Segons han explicat des del centre sanitari, en un primer moment el pacient es trobava ingressat en una de les sis habitacions que l'hospital ha aïllat per tractar possibles casos de covid-19. Aquest dimecres al migdia, però, els metges han decidit traslladar-lo a l'Hospital de Manresa, veient la seva evolució. L'home es troba a la Unitat de Cures Intensives.
El departament de Salut ha comptabilitzat deu nous casos de positiu detectats a les comarques de Lleida. D'aquests, onze estan a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, dos persones més estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de la mateixa ciutat i dos pacients més estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp.
Des del consistori puigcerdanenc han recordat la necessitat de seguir les recomanacions del departament de Salut, com ara evitar desplaçaments innecessaris, rentar-se les mans sovint i quedar-se a casa sempre que sigui possible.