Per garantir els serveis bàsics a tothom en el marc de les mesures de prevenció del coronavirus Covid-19, Tremp iniciarà aquest dimecres un servei de voluntariat per ajudar a persones que per vulnerabilitat o per motius diversos no puguin desenvolupar les tasques bàsiques a l’exterior com ara comprar aliments i productes de primera necessitat o bé anar a les farmàcies. Es tracta d’una iniciativa sorgida de l’associació de joves de Tremp T-25620. S’ha promogut a través de les xarxes socials i ja compta amb prop de 60 voluntaris.

S’ha dissenyat un protocol a seguir i l’associació treballa coordinada amb l’Ajuntament de Tremp i amb els serveis social del consell comarcal del Pallars Jussà.

Des de l’Ajuntament s’ha volgut agrair la ràpida reacció i la voluntat del jovent de Tremp per ajudar en aquesta situació excepcional que es viu.
Altres pobles com La Pobla de Segur també ha creat una xarxa de suport mutu.

Parlen al vídeo: JÚLIA FRANCÉS, MEMBRE ASSOCIACIÓ T25620 - ROSA MARIA MELINES, REGIDORA BENESTAR TREMP