L'estat espanyol ha establert controls fronterers terrestres. Des d'aquesta mitjanit està tancada la frontera entre Catalunya i Andorra per la nacional 145. Una mesura per evitar la propagació del coronavirus i que té algunes excepcions com són que els treballadors fronterers i desplaçaments per qüestions sanitàries.

El transport de mercaderies tampoc queda restringit, ja que perjudicaria greument al principat andorrà.

Tot i el tancament fronterer, l'alcalde alt urgellenc reitera la importància que els ciutadans es quedin a casa.

A més, el batlle de La Seu assenyala el contacte permanent entre el consistori de la seu i el Govern andorrà per fer front a la pandèmia, i destaca que les mesures preses en una banda de la frontera, tenen conseqüències a l'altre costat.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL