Malgrat la incertesa en que es viu actualment, la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà ha donat a conèixer el programa d'activitats previst per aquest mes d'abril. Pel que fa a les propostes infantils, el dilluns 20 a les 6 de la tarda es durà a terme l'Hora del conte, on Joan de Boer explicarà la llegenda de Sant Jordi i altres contes populars catalans.
Pel que fa a les activitats adreçades al públic adult, se n'han previst un total de tres. El dimecres 8 a a 2/4 de 9 del vespre es presentarà el llibre 'Jardins'. Ho faran els seus autors Joaquim M. Puigvert, Ignasi Esteve, Josep Pujol i Rosa M. Gil. Per Sant Jordi es farà la venda de llibres a metres i també s'exposaran les novetats editorials al Passeig 10 d'Abril.I ja a finals de mes, el dia 28 al vespre, tindrà lloc el Club de lectura on es comentarà llibre 'L’adversari' d’Emmanuel Carrère.
A banda, tots els dijous del mes de 7 a  8 del vespre es farà el grup de conversa en francès, a càrrec de Liliane Nguyen i Claude Brachi.
Des de la biblioteca han avançat que totes les activitats estan subjectes a canvis i que es podrien anul·lar, segons com avanci la situació en els properes setmanes.
Recordem que, com la resta d'equipaments culturals, esportius i socials, les biblioteques cerdanes continuen tancades al públic.