Els hotelers dels Pirineu donen la Setmana Santa per perduda. Queda pocs dies per l’arribada d’aquests dies festius i no creuen que les mesures de confinament per frenar la propagació del coronavirus Covid-19 s’aixequin a temps i menys que l’economia es refaci.

Molts dels establiments ja van començar a tancar el cap de setmana passat i estan fent feines de neteja i ordenació. Cal tenir en compte que restauració, hotels i comerços del Pirineu tenen gran afluència de clients durant la Setmana Santa. És una de les seves èpoques fortes, ja que moltes vegades es combina l’esquí amb altres activitats d’oci a l’aire lliure aprofitant els primers dies de bon temps i el sector serveis aglutina gran part dels treballadors de la zona.

Parlen al vídeo: JOSEP CASTELLARNAU, PRESIDENT FEDERACIÓ HOSTALERIA DE LLEIDA