Primer positiu per coronavirus a l’Alt Urgell. S'ha diagnosticat a un veí del sud de la comarca que s'hauria infectat fora de l’Alt Urgell. El pacient es troba ingressat a l’Hospital Anrau de Vilanova de Lleida per una patologia associada.

El consistori alt urgellenc ha posat en marxa aquest dilluns noves mesures per evitar la propagació del covid-19. La zona blava de la seu d’urgell deixa de ser operativa. I totes les instal·lacions municipals estan tancades al públic. A més, la recollida d’escombraries es redueix al 50%.
Així mateix, l’ajuntament no aplicarà recàrrecs ni interessos nous. Pel que mentre es prolongui l’estat d’alama, se suspenen els terminis per la realització de tramitacions relacionades amb els procediments administratius vinculats amb el sector públic.
L’equip de govern reitera a la ciutadania que es quedi a casa i que només surti per allò realment imprescindible.

I només es podrà parar la transmissió del virus si tothom té com a màxim 4 contactes presencials al dia.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D’ALCALDE D’ATENCIÓ A LES PERSONES