La professora de l'escola agrícola Le Mas Blanc de la Guingueta d'Ix, a l'Alta Cerdanya, que havia donat positiu en un primer test de coronavirus, ha resultat ser un cas de fals positiu. La mestra de Biologia va ser hospitalitzada dimecres a l'Aude i, en fer-li una segona prova, va donar negatiu. La professora no es trobava bé i tenia febre però no s'havia infectat de coronavirus. Com a mesura de prevenció, es va fer el test a la resta d'alumnes i professors.
El centre educatiu, com la resta d'escoles i instituts, continuarà tancat fins al 30 de març.
Així, doncs, de moment no s'ha confirmat cap cas ni a l'Alta ni a la Baixa Cerdanya. Recordem que l'Hospital de Cerdanya ha establert mesures tant a la plantilla per atendre els possibles malalts com a les instal·lacions, aïllant sis habitacions de planta.