Aquest és l’aspecte que presentava aquest cap de setmana l’estació d’esquí de Port Ainé i, malauradament, sembla que és el que presentarà fins la temporada que ve. El tancament de pistes com a mesura de prevenció del Coronavirus Covid-19 fa avançar la finalització de temporada.

Rialp és un dels municipis pallaresos més afectats pel tancament de pistes. Durant aquest mes de març Port Ainé rep normalment un gran volum de grups d’escolars que s’allotgen a l’hotel de l’estació però també als complexos hotelers del poble. I els caps de setmana d’hivern hotels, restaurants, llocs d’oci i comerços en general estan plens d’esquiadors. A més, estan a les portes de Setmana Santa, s’esperava una gran afluència de visitants al municipi.
D’altra banda, aquest dilluns al matí els treballadors d’Espot i Port Ainé del grup de Turisme i Muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat han fet arribar un comunicat informant que es plantaven davant l’empresa ja que consideren que no els garanteix les mesures de seguretat obligatòries per treballar i se n’han tornat a casa fins que se’ls garanteixin.

Parlen al vídeo: GERARD SABARICH, ALCALDE DE RIALP