Crisi al grup de Junts X Catalunya al Consell Comarcal de l'Alt Urgell. L'origen ha estat que l'empresa pública IAUSA que depèn del Consell Comarcal i que gestiona els menjadors escolars de la comarca va anunciar un expedient de regulació transitori d'ocupació. La mesura ha estat presa en un context de crisi sanitària i de manera unilateral pel president del Consell. La decisió ha estat criticada per tots els partits, també Esquerra, l'altre membre del govern al Consell. ERC i CompromísX Pirineu han demanat la dimissió de Miquel Sala per no haver pres la decisió de manera consensuada.
Finalment, s'ha fet marxa enrere a l'aplicació de l'ERTO que afectava prop d'una quarantena de treballadors. I, el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Miquel Sala, ha posat a disposició del partit el seu càrrec a l'ens.
JxCat ha assegurat que Sala ha "assumit la seva responsabilitat en els fets" i que, com a grup polític, admeten el que qualifiquen d’ “errada en la gestió inicial de la crisi" i assumeixen "les conseqüències que se'n pugui derivar". Des de Junts consideren que ara mateix la prioritat és "gestionar la crisi sanitària amb màxima responsabilitat i no prendre decisions precipitades que podrien afectar la governabilitat de les institucions públiques". I s'han compromès a donar resposta a ERC quan s'aixequin les mesures d'excepcionalitat.