Tremp perfila la programació de la Fira Pallars Terra de Corder. Un esdeveniment que es durà a terme els dies 8, 9 i 10 de maig i que tal com es va anunciar a principis d’any substituirà la tradicional Fira de Primavera amb una aposta per la gastronomia kilòmetre 0 i la cultura popular catalana amb la cinquena Pallars de Foc.

La fira se centrarà a la rambla Doctor Pearson on dissabte hi haurà tota la mostra de productes agroalimentaris, sobretot d’oví, del Pirineu.

Es preveuen activitats diverses com la presentació del llibre La noia de les ovelles pigallades, un maridatge literari de vins i formatges amb Empar Moliner, i moltes altres relacionades amb la producció ovina i derivats.
El diumenge se celebrarà el tradicional dinar popular amb corder, on es preveu ampliar els comensals fins a 900.
Divendres, la Colla de Diables Lo Peirot, iniciarà la festa a la tarda amb una cercavila de foc on els protagonistes seran les bèsties que representen marrans.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP