Tremp no ha celebrat aquest divendres al migdia el ple que s’havia convocat, com a mesura de prevenció pel coronavirus Covid-19. Es tracta d’un ple convocat de forma automàtica, ja que va ser petició del grup a l’oposició Compromís per Tremp, no convocat per l’equip de govern. De manera que ha estat el mateix grup municipal qui ha renunciat al ple, ja que així està establert.

Els punts que hi havia previstos al ple anaven lligats als pressupostos de la Generalitat, a la demanda d’un pla d’inversions urgents i a la millora de serveis de seguretat i infraestructures, que segurament entraran al següent ple en forma de moció.

Maria Pilar Cases, alcaldessa de Tremp, ha explicat que es poden entrar els punts proposats en forma de mocions i que té la idea és convocar el proper ple de l’Ajuntament el dia 6 d’abril, seguint sempre les recomanacions del departament de Salut.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP