L'Ajuntament de La Seu d'Urgell ha decretat mesures preventives, de protecció i organitzatives del consistori. Pel que cada servei municipal realitzarà torns per fomentar el teletreball des de casa i permetre la cura d'infants i gent gran dependent.

Entre altres mesures, aquest divendres ha quedat tancat el centre de dia de la fundació Sant Hospital, l'espai Ermengol i la sala La cuina.

Els grups municipals s’han reunit aquest dijous a la tarda a petició de la CUP en una trobada d'emergència per lluitar contra la propagació del covid-19. La CUP ha demanat reforçar la protecció del personal sanitari i ampliar la plantilla de pneumologia.

A l'hora que tancava l'edició de l'informatiu, no constava cap cas positiu de coronavirus a l'Alt Urgell, per bé que hi ha diversos confinaments a la comarca a l'espera de resultats de les proves.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL