La Seu d'Urgell acollirà una de les proves de la copa del Món d'eslàlom l'any 2022. Una nova competició internacional al Parc del Segre que s'afegeix a la copa del món de desens esprint prevista per aquest any. I el 2021, es disputarà el campionat mundial en la disciplina d'eslàlom. D'aquesta manera les instal•Lacions alt urgellenques mantenen un lloc en el panorama palista internacional.

Aquest mes de març ha finalitzat la remodelació del parc, que permet disposar d'un equipament amb les prestacions que requereix acollir les competicions.

El Parc del Segre es va inaugurar l'any 1991, un test previ als Jocs Olímpics de Barcelona del 1992. Des de llavors, la instal·lació només ha deixat d'acollir competicions de primer nivell internacional en quatre anys: el 1995, el 2001, el 2002 i el 2007.

Parlen al vídeo: FRANCESC GANYET, GERENT PARC DEL SEGRE