Degut a les mesures que s'han pres per prevenir el contagi del coronavirus a tot l'estat, les finals de la lliga estatal d'hoquei gel hauran d'esperar. L'equip sènior masculí del CG Puigcerdà i el Txuri Urdin havien de disputar els dos primers partits aquest cap de setmana a casa dels bascos. Els dies 21 i, si calia, el 23 de març jugaven a la pista ceretana i, un possible cinquè enfrontament, s'hagués disputat a Sant Sebastià el cap de setmana següent. Un calendari suspès per la Federació Espanyola d'Esports d'Hivern, seguint les recomanacions del ministeri de sanitat. Totes els competicions previstes per aquest mes de març, doncs, han quedat ajornades.
Els nois de Barnola hauran doncs d'esperar a conèixer les noves dates per disputar el títol de lliga. Mentrestant tampoc podran seguir amb els entrenaments habituals, ja que la pista de gel i la resta d'equipaments del Club Poliesportiu de Puigcerdà romandran tancats.