Finalitzades les obres de remodelació del Parc del Segre. Estava previst que s'estrenessin les noves instal·lacions en el marc de la 3a Copa d'Espanya d'Eslàlom Olímpic. Aquest dimecres la Federació Espanyola de Piragüisme ha decidit suspendre la prova davant la crisi del coronavirus. La competició s’havia de celebrar a la capital alt urgellenca el 21 i 22 de març.

Els canvis en els remuntadors, la reforma integral de les turbines i l'ampliació de les plaques solars. Són algunes de les modificacions que permeten disposar d'unes instal•lacions innovadores i eficients.

La reforma s'ha produït durant el 2018 i 2019 amb un cost d'un milió d'euros, finançats per l'Ajuntament de la ciutat, la Diputació de Lleida, el Consell Català de l'Esport i el Consejo Superior de Deportes.

Parlen al vídeo: FRANCESC GANYET, GERENT PARC DEL SEGRE