A Ger ha estat un dia de celebració. La seva veïna, Trini Meya, ha fet 100 anys. La seva família i veïns i veïnes li han volgut retre un homenatge a la plaça major, just davant de casa seva. L'alcalde Alfons Casamajó i la vicepresidenta segona del Consell Comarcal Cristina Rotellà li han llegit unes paraules, que han fet emocionar els assistents. També li ha dedicat unes línies la seva cunyada, que ha explicat alguna de les anècdotes que ha viscut l'homenatjada al llarg de la seva llarga vida.

La celebració ha comptat amb nombrosos veïns i veïnes i, també amb els més petits del poble. Els alumnes de l'escola Santa Coloma li han regalat una rosa que ha acabat formant un ram de cent roses vermelles.
La Trinitat Meya va néixer a Gorjuga, al municipi de Llívia, i després de viure uns anys a Sanavastre, es va traslladar a Ger.
Des de l'ajuntament han cregut convenient preparar un acte especial per a la seva veïna centenària que, de fet, és la primera que arriba a celebrar aquesta xifra.

A més del reconeixement, la Trini ha rebut una medalla, que li ha otorgat el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
L'acte ha finalitzat amb un pica-pica a la mateixa plaça.

Parlen al vídeo: ROSA VIDAL, CUNYADA DE LA TRINI - ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER