Seguint amb el projecte de l'antic equip de govern, l'ajuntament d'Alp preveu instal·lar al municipi diversos punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Els carregadors es situaran tant al nucli urbà d'Alp com a la Molina, en espais propers a zones turístiques i comercials, per tal que els conductors puguin visitar els atractius del poble o fer ús dels serveis comercials i de restauració mentre carreguen els seus vehicles.

Des de l'ajuntament han explicat que, després d'algunes modificacions pel que fa a la seva ubicació, finalment les estacions de càrrega es situaran al carrer Mancomunitat, a tocar de l'oficina de Turisme, i pel que fa a la Molina, s'instal·laran a la zona comercial del poble i a l'estació de tren. S'ha desestimat col·locar els sortidors a l'antiga benzinera d'Alp, ja que els tràmits per retirar-la són lents.

L'empresa REC Energy Solutions SL serà l'encarregada d'equipar el municipi amb els punts de càrrega i assumir el cost de la instal·lació. A més, el consistori i empresa han acordat que l'ajuntament rebrà un cèntim per cada quilowatt de recàrrega que se subministri.
Els treballs començaran en els propers dies per tal de tenir-los acabats abans de l'estiu.

Parlen al vídeo: MARIA TIANA, REGIDORA URBANISME AJUNTAMENT ALP