La Fundació Sant Hospital de La Seu d'Urgell ha activat l'aïllament preventiu d'un pacient per un possible cas de coronavirus. Es tracta d'un veí de la ciutat d'uns setanta anys. Per la seva edat, es troba entre el col•Lectiu de persones amb més risc departir afectacions greus, pel que romandrà aïllat fins que el centre no disposi dels resultats definitius.

A més, hi ha un confinament d'una treballadora de la guarderia d'Oliana que va viatjar el cap de setmana passat a Itàlia. Tot i que de moment no presenta simptomatologia del virus.

Davant la fase d'alerta del Covid-19, l'ajuntament olianès ha anul•lat totes les activitats programades.
Per la seva banda, el consistori de La Seu d'Urgell ha ampliat les mesures de prevenció. Ha suspès el mercat setmanal i de Botigues al Carrer. També les activitats extraescolars municipals. I demana responsabilitat col•lectiva i seguir les recomanacions.

L'Associació d'Hostaleria de l'Alt Urgell xifra en un 80% les cancel·lacions a causa del coronavirus.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, TINENT D'ALCALDE D'ATENCIÓ A LES PERSONES - CARME LOSTAO, ALCALDESSA D'OLIANA