L'escriptor i excursionista cerdà Alfons Brosel ha presentat a Puigcerdà el seu darrer llibre “Santuaris i ermites de muntanya”, un recull de 20 excursions per fer a peu amb tota la família. Els lectors podran trobar-hi rutes per gaudir de l'entorn i descobrir aquest tipus d'edificacions religioses.

L'autor ha fet una selecció de les ermites i santuaris que hi ha a Catalunya, intentant que fossin ubicades en diferents comarques, per tal de donar a conèixer els diferents estils arquitectònics de cada zona. El Santuari de la Mare de Déu del Mont, la Mola, el santuari de Queralt, l'ermita de la Pietat al Montsià o el santuari de Bellmunt, són algunes de les recomanacions de la guia. Cerdanya hi està representada amb l'ermita de Bell-lloc. De tots els itineraris que proposa, l'autor en té de preferits.

La publicació ja es pot trobar a les llibreries i punts de venda habituals.

Parlen al vídeo: ALFONS BROSEL, AUTOR