Aplicades mesures de prevenció a La Seu d'Urgell durant 15 dies per frenar la propagació del coronavirus. Una decisió que ha pres l'ajuntament de la ciutat seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya. D’aquesta manera a partir de dijous 12 de març queden tancats al públic l'espai de la gent gran del centre cívic El Passeig i l'Esplai de La Caixa.
Tot i estar en fase d'alerta, el consistori llença un missatge de tranquil·litat i un seguit de recomanacions de prevenció. Així mateix, apel•la a la responsabilitat col•lectiva.
A causa del coronavirus, s'ha ajornat l'assemblea del Rottary Club i la inauguració del nou local de la delegació urgellenca de l'Associació Espanyola Contra el Càncer - Catalunya contra el Càncer. També s'ha posposat el lliurament de premis del Concurs de Dictat Plurilingüe.
Per la seva banda, la Lliga Femenina Endesa de Bàsquet ha comunicat que els pròxims partits de la competició es disputaran a porta tancada. Una mesura que afecta el primer equip del Sedis. I s’han suspès les competicions esportives de futbol amateur i hoquei.