El restaurant Arç del Cerdanya EcoResort de Prullans ha estat acreditat com a establiment Slow Food, un moviment nascut a italià que agrupa restaurants compromesos amb els valors tradicionals de la cuina saludable i el producte de proximitat.

Algunes de les actuacions que està duent a terme aquest restaurant és el cultiu d'horta ecològica i pomeres seguint els principis de la permacultura. Uns 5.500 kg de verdures a l’any provenen d’aquests horts per a servir als seus 2 restaurants. Una de les seves activitats estrella és, precisament, donar a conèixer als clients d'on provenen els aliments que després consumeixen. A més, el restaurant Arç elabora plats de cuina catalana amb accent pirinenc​, gràcies als més de 50 productors locals amb qui col·laboren.
Cerdanya EcoResort forma part de l'acreditació d’Hotel Gastronòmic de la Generalitat de Catalunya i va guanyar el 1r Premi del projecte Remenja’mmm contra el malbaratament alimentari i menció en els guardons de Turisme de la Generalitat pel que fa a la sostenibilitat. També són membres del col·lectiu Cuina Pirinenca de Cerdanya. El seu compromís amb el medi ambient es basa en la utilització d’energies renovables, l’estalvi d’aigua, el reciclatge, la producció i consum d’aliments ecològics i de proximitat i diferents tallers i activitats.