La Biblioteca Pública Maria Barbal acull fins aquest divendres 13 de març l’exposició Teresa Pàmies, tot és en els llibres. Un viatge per la vida i obra d’aquesta autora coneguda com la gran cronista d’una època i que ara se celebra el centenari del seu naixement.

Pàmies, premi d’Honor de les Lletres catalanes, deixa clar a través de les seves obres que la literatura pot anar més enllà de la ficció. Teresa Pàmies, crítica i compromesa amb els seus ideals, deixa memòria d’una etapa de la història que va viure.
Acompanyant la mostra, la biblioteca Maria Barbal, ha fet una àmplia selecció de bibliografia de l’autora que posa a disposició de préstec.
Es tracta d’una exposició feta per la Institució de les lletres catalanes, comissariada per l’escriptora Montse Barderi i que itinerarà per diferents biblioteques de Catalunya.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL