Malgrat no ser un dels favorits, l'equip sènior masculí del Club Gel Puigcerdà disputarà, per segon any consecutiu, la final de la lliga. I ho tornarà a fer amb el mateix rival, el Txuri Urdin.
Després de guanyar a casa, els nois de Barnola van perdre el partit de dissabte a casa els blaugranes, amb un ajustat 4-3. Així que tot es es va decidir l'endemà a la mateixa pista. Un tercer partit de semifinals carregat d'emoció i de patiment, sobretot per part del gran nombre d'aficionats grocs i negres que es van desplaçar a la capital catalana per animar el seu equip.
Granell va avançar el marcador però el campió de la fase regular aconseguia primer l'empat i avançar-se en el segon temps. En el tercer, tot i el cansament de dos partits en 24 hores, el Puigcerdà va ser superior i va aconseguir l’empat gràcies a un gol en superioritat de Prokop. Poc abans de que passessin tres minuts de pròrroga, Marc Paul va passar el puck a Granell i aquest va aconseguir el gol d'or i el pas a la final.
Així, doncs, contra tot pronòstic els ceretans van superar el Barça, líder de la fase regular i invicte a casa fins aquest diumenge.
L'entrenador Salva Barnola s'ha mostrat molt satisfet de la feina que han fet els jugadors.

Barnola ha remarcat que el Txuri Urdin és un equip de molt nivell que ha guanyat les darreres tres lligues i que, per tant, no ho posarà gens fàcil. Malgrat tot, l'equip groc i negre continua creient que tot és possible i encara amb moltes ganes els propers partits.

La final començarà aquest cap de setmana amb dos partits a San Sebastià. La setmana següent es jugarà a Puigcerdà i, si fes falta un desempat, es tornaria a la capital de Guipúscoa.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, ENTRENADOR SÈNIOR MASC. CLUB GEL PUIGCERDÀ