L’Associació de dones Rosa d’Abril de Tremp i el Pallars Jussà, s’ha sumat, com cada any, aquest cap de setmana als actes reivindicatius del Dia de la Dona, i ho ha fet amb la projecció de Las sinsombrero, que vol posar al lloc que es mereixen de la història a tot un seguit de dones que han treballat per ser on som.

El projecte però no acaba aquí. Va començar amb un llibre i també s’ha elaborat un material didàctic, que des de l’Associació s’ha fet arribar al Centre de recursos, amb la idea que es treballi a les escoles.

Des de l’Associació es reivindica que encara hi ha molta feina a fer en matèria d’igualtat, però també s’aprofita aquest dia per celebrar la feina feta fins ara i vol ser també un dia de retrobaments i compartir experiències.

Parlen al vídeo: LOLA ABELLÓ, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ DE DONES ROSA D’ABRIL