Música, dansa i country han estat els protagonistes de la jornada reivindicativa d’aquest 8 de març a Tremp. Un acte que ha acollit centenars de persones que han pogut gaudir d’un espectacle cultural a la rambla gràcies a la col·laboració de diverses entitats locals. Una reivindicació però que ha tingut activitats al llarg del cap de setmana.

Després de la lectura del manifest, el grup de country ha començat animant l’acte, que ha continuat amb l’espectacle de la percussió de la Colla de Diables i la interpretació de La revolució de les escombres, de la part de dansa contemporània de l’Esocla de Dansa, ha estat la clausura.
Altres poblacions pallareses també han acollit actes de reivindicació, com La Pobla de Segur, que ha fet un taller de castellers, concert, recital poètic, i un dinar per compartir. I Baro un Akelarre literari i micro obert amb diferents protagonistes, entre altres.

Parlen al vídeo: ROSA MARIA MELINES, REGIDORA DE BENESTAR DE TREMP