El consell comarcal del Pallars Jussà ha inaugurat l’exposició “Trencant mites. També va amb tu”. Una mostra que s’ha fet coincidir amb l’acte de commemoració del dia internacional de la dona que ha estat aquest diumenge 8 de març. L’exposició és una iniciativa més del projecte que ja fa temps que el consell comarca desenvolupa per donar visibilitat als comportaments masclistes i de LGBTI-fòbia en diferents contextos i també per educar a la societat per eradicar-los.

La mostra està formada per diferents cartells molt visuals on s’exemplifica tipus de violències en indrets diversos, ja sigui a la feina, a casa, al carrer, en ambients d’oci, ... i es pot visitar al vestíbul del consell comarcal fins a finals del mes de març, després itinerarà per altres llocs de la comarca.

Aquest dilluns al matí també ha aparegut a l’Hospital del Pallars, el departament de Salut i en diferents CAPs de la comarca cartells que reclamen el dret a l’avortament al territori. Des de dones feministes del Pallars s’ha emès un comunicat agraint aquesta actuació i defensant el dret a l’avortament al territori, al mateix temps que es demana la implicació de la política de la zona en defensa d’aquest dret.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ