La cinquena edició del joc del Pirineu ha guanyat la partida a les edicions anteriors, pel que fa a afluència. Unes 4.500 persones han passat pel certamen en el seu cinquè any, unes 900 persones més que el 2019.

Les 303 places per a partides exclusives s'han omplert totes. Hi ha persones que s'han quedat sense, pel que de cara a la pròxima edició estudien ampliar places.

El tret de sortida es va donar divendres amb la inauguració on es va reivindicar el joc com un bé cultural. També com un passatemps útil, i no només dels infants. Dissabte i diumenge ha estat el moment per complir la missió de JUGAR. La ciutat ha adequat els espais per acollir els jocs al nucli antic i amb epicentre a la Sala Sant Domènec.

El certamen es va arrelant, i va aganat ressò en l'àmbit català, pel que cada vegada més s'acosten jugaires provinents de fora de la ciutat.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT D'ALCALDE DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ - XAVI SOCIAS, DIRECTOR DEL FESTIVAL DEL JOC