El Cadí La Seu ha caigut a quarts de final de la copa de la reina davant Spar Citylift Girona. Les urgellenques han posat contra les cordes a les gironines, amb una bona feina defensiva. El derbi català s'ha decidit en l'últim quart.
La igualtat s'ha plasmat al marcador al final del primer quart, empat a 15. Un parcial on el Cadí ha estat capaç de capturar segones oportunitats. Les gironines liderades per Xargay i Mendi han agafat avantatge al marcador a partir del segon període que s'ha tancat amb 8 punts favorables al Girona.
A la represa, ha estat car encistellar per ambdós equips. Tot i això, les urgellenques han aconseguit retallar distàncies amb les gironines.
Els primers sis minuts del darrer parcial l’equip gironí no han anotat. Tanmateix, el seu desencert l'han suplit amb els rebots ofensius. Al final, La botzina ha sonat amb un resultat de 56 a 51.

El desencert de cara a cistella de tots dos equips ha estat noticiós, amb xifres similars des de la línia exterior, el Girona un 15% en triples, i el Cadí, un 13%.

Després de guanyar el Cadí, el Girona ha superat el València a semifinals i s'ha plantat a la final, però han cedit davant l'amfitrió. El Perfumerías Avenida s'ha endut la seva novena copa de la reina, la quarta consecutiva, per un resultat de 76 a 58.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU