Desenes de persones s'han congregat aquest diumenge al migdia a la plaça de l'ajuntament de Puigcerdà amb motiu del Dia de la Dona. L'acte, convocat per l'Associació de Dones de Cerdanya, ha aplegat veïnes i veïns de totes les edats. Des de l'entitat han aprofitat el 8 de març per recordar que encara hi ha molta feina a fer per assolir la igualtat real en tots els àmbits.

Des de l'entitat han volgut destacar el fet que les desigualtats s'accentuen a les zones de muntanya.

Durant l'acte, s'han llegit diversos manifestos en favor dels drets de les dones.
La concentració ha comptat amb força presència de joves amb pancartes que també han volgut ser-hi. De fet, és el primer any que l'Assemblea de Joves de la comarca participa activament en la concentració del Dia de la Dona.

Parlen al vídeo: NATI BALADA, PRESIDENTA ASSOCIACIÓ DONES CERDANYA