Després de sumar el primer punt de les semifinals de la lliga a casa, l'equip sènior masculí del CG Puigcerdà viatja aquest cap de setmana a la pista blaugrana, on en sortirà un dels dos finalistes. Els cerdans volen confirmar la sorpresa i ser per segon any consecutiu a la final.
El Barça jugarà en una pista on aquesta temporada cap equip ha aconseguit guanyar-hi. Missió complicada per l’equip groc i negre que busca guanyar un dels dos partits programats, dissabte i diumenge al migdia.
El Barça es va veure sorprès a Puigcerdà dissabte passat i sap que no pot fallar per confirmar el seu favoritisme al títol de lliga. Ara voldrà fer valdre la seva condició de local en una pista amb unes condicions peculiars que els equips rivals els costa molt adaptar-s’hi. Els blaugranes tenen jugadors més joves que sortiran a per totes per forçar el tercer partit de les semifinals. Als de la Cerdanya els va sortir un partit rodó dissabte passat i voldran acabar de donar la sorpresa  davant d’un equip que les dues vegades que s’hi han enfrontat a domicili han acabat guanyant els locals de molta diferència.
L'altre parella de semifinals són el Txuri Urdin i el Jaca. Els bascos, vigents campions i amb un punt a favor, rebran a casa els aragonesos.