El Patronat de Turisme de Cerdanya ja ha editat el fulletó que recull el calendari de festes del 2020 dels municipis cerdans. Es tracta d'una publicació on es poden trobar les festes majors, esdeveniments esportius i culturals o les fires, tot agrupat segons els mesos de l'any.

Des del Patronat de Turisme han explicat que, si bé molts visitants i segons residents demanen el calendari de festes per saber quins dies es faran les celebracions o esdeveniments, la informació més actualitzada es troba a la seva web. És allà on es complementa la informació del fulletó a mesura que es va coneixent.

La publicació inclou, a més, un directori amb els museus i les biblioteques de la comarca, i, també, els mercats setmanals.

S'ha fet una tirada de 5000 exemplars, a tot color i en català. El calendari es pot trobar a les oficines de turisme de la comarca i, també, a aquells establiments turístics que ho sol·licitin.

Parlen al vídeo: CARLES DE MOXÓ, TÈCNIC PATRONAT TURISME CERDANYA