La carretera N-260, l’eix pirinenc, creua pel mig La Pobla de Segur. De manera que, en dies de força desplaçaments es converteix en un anar i venir de vehicles que creuen el poble. És una situació que preocupa als diferents grups polítics del municipi i precisament el PSC en el darrer ple va demanar al consistori mesures.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’ha aprofitat per explicar que s’està en contacte amb els responsables de la via per poder implementar mesures de reducció de velocitat.

Una mesura seria la variant de la Pobla, un projecte que fa anys que s’arrossega i que de tant en tant ressorgeix però, segons l’alcalde, fins que no estigui damunt la taula, és molt difícil creure que pot ser una realitat.

Parlen al vídeo: JOAN CARLES BOIX, PORTAVEU PSC LA POBLA DE SEGUR - MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR